Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Een interactief jaarplan dat wél gelezen wordt

En een uitleg-animatie over het programma van ZE&GG
Een interactief jaarplan dat wél gelezen wordt
UITDAGING
UITDAGING

Er zijn maar weinig werknemers die lineair door een jaarverslag heen gaan. Dat wist Zorgevaluatie en Gepast Gebruik (ZE&GG) ook. Hun programma, waar alle partijen in de medische specialistische zorg in samenwerken, bestaat uit meerdere onderdelen. Daarom wilden zij een jaarverslag en jaarplan ineen dat intuïtiever en organischer aanvoelt.

AANPAK EN RESULTAAT
AANPAK EN RESULTAAT

Na feedback van de doelgroep op een eerste versie, hebben we een interactief jaarplan ontwikkeld waarin werknemers zelf kiezen naar welk onderdeel van het programma zij willen navigeren. Vervolgens bekijken zij op een interactieve manier welke doelen dat onderdeel heeft en welke acties daarbij horen, geplot op een tijdlijn. De basiskleuren van ZE&GG hebben we ingezet om verschillende thema's en hoofdstukken aan te duiden.

Bekijk het jaarplan online

ANIMATIE
ANIMATIE

Naast het Jaarplan had ZE&GG ook behoefte aan een uitleg-animatie over hun programma. De infographics en illustraties die we voor het jaarplan maakten, hebben we in beweging gebracht tijdens het maken van de uitleg-animatie.

Meer weten? CONTACT

Iris Oversier
+31 (0)6 825 857 03
iris@public-cinema.com
LinkedIn

De kracht van infographics

5 projecten waar beeld, tekst en inhoud samenkomen.
De kracht van infographics

Op weg naar circulair plastic

Een visuele vertaling van de visie op plastic van Stichting Afvalfonds Verpakkingen
Op weg naar circulair plastic
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons