Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Missie

Zullen we samen de wereld veranderen?

Wij zijn een bedrijf op een maatschappelijke missie. Die missie zit in ons DNA; we zijn er uit ontstaan. En je ziet 'm terug in alles wat we doen..

Welk verschil maken wij samen?

Welk verschil maken wij samen?

Wij werken voor bedrijven en organisaties die een gezonde maatschappij en omgeving waardevol vinden. Die daar zelf een oprechte en betekenisvolle bijdrage aan leveren. Daarnaast creëren ze heus andere waarde: omzet, winst. Maar de twee moeten met elkaar in balans zijn.

We sluiten geen opdrachtgever op voorhand uit. Maar we zijn wel kritisch. We trachten door mooie woorden heen te prikken. Mooie maatschappelijke beloftes op papier zijn vluchtig. Wij willen weten: welk verschil maken we samen in de praktijk? Wij willen de wereld niet alleen begrijpen. We willen de wereld ook in positieve zin veranderen.

We preken niet, maar praktiseren wel. Samen het kloppende hart met een mentaliteit en cultuur die we koesteren.

Peter Kasbergen
Bekijk ons werk
Ons fundament is een maatschappelijke missie

Ons fundament is een maatschappelijke missie

Wij bouwen ons bedrijf op het fundament van onze maatschappelijke missie. Onderaan de streep is onze belangrijkste vraag: hoeveel maatschappelijke waarde hebben we gecreëerd? Dat is onze leidraad voor hoe we inkopen. Met welke partners we werken. En welke keuzes we in ons HR-beleid maken. Dat maken we graag zo concreet mogelijk. Daarom zijn we op weg naar B Corp certificering.

Kijken we naar de wereld, dan zien we veel dingen die beter kunnen. Daar denken we over na, we praten erover, en we publiceren er over. En het liefst doen we er ook iets mee. Samen met anderen.

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR:

Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons