Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Methode

Een eenvoudige formule voor een complexe wereld

IMPACT = INHOUD x VORM x BEREIK x GEBRUIK

Wil je in deze complexe wereld impact maken, dan moet alles kloppen. Oftewel: impact = inhoud x vorm x bereik x gebruik. Alleen als de inhoud van je boodschap hout snijdt, de vorm aanspreekt, je mensen bereikt én ze weten wat ze ermee moeten, dán heb je impact.

Makkelijk gezegd, maar... ook goed te doen. Want wij helpen je met al deze variabelen. En vooral in combinatie. Want dan versterken ze elkaar, en maak jij maximale impact. Lees verder en ontdek wat we bedoelen.

Originele verbindingen voor maximale impact

IMPACT = HOOFD X HART X HANDEN

De Public Cinema methode gaat verder dan de impact-formule. 
Wij geloven dat je maximale impact maakt als je originele verbindingen legt tussen mensen, vakdisciplines en kennis. Op die manier gebruiken we theorie, emotie én data. Zijn we strategisch, tactisch én operationeel. 
En spreken we hoofd, hart én handen aan. Zo creëren we meerwaarde voor opdrachtgevers.

   Originele verbindingen voor maximale impact
Wij zijn verbindend en wat wij doen raakt.

Wij zijn verbindend en wat wij doen raakt.

CONSULTANCY + COMMUNICATIE + CREATIE


Wij geloven in de meerwaarde van verbindingen, zo combineren wij consultancy, communicatie en creatie. Wij zijn gespecialiseerd in verbinden onze consultants komen tot de kern van je verhaal, communicatie-experts ontwikkelen en onze creatieven denken graag buiten de lijntjes en zorgen ervoor dat wat zij doen raakt online of offline.

En wat is dan eigenlijk die ‘impact’? Meer klanten? Hogere winst?

Dat kan zeker. Maar in onze projecten gaat het ook vaak over een ander soort impact. Betere zorg bijvoorbeeld.
Of duurzamere infrastructuur. Sterkere lokale democratie.
Het kan van alles zijn. Wij kunnen die complexiteit en breedte goed aan, vanwege ons multidisciplinaire team. Wij zijn praktische denkers en bedachtzame makers. Allemaal op een missie!

Contact
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons