Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Serie adviezen: de '4 van' om je kind veilig op te laten groeien

Communicatiemiddelen voor VeiligheidNL
Serie adviezen: de '4 van' om je kind veilig op te laten groeien
De vraag van VeiligheidNL
De vraag van VeiligheidNL

Serie adviezen: de '4 van' als hulpmiddel voor jonge ouders

Wist jij dat uit de gedragswetenschap is gebleken dat een mens niet meer dan vier dingen tegelijkertijd kan onthouden?

Als je net een kindje hebt gekregen, kan het lastig zijn als er door allerlei mensen en instanties adviezen worden gegeven. Zeker als je korte nachten maakt en je je moet aanpassen aan de nieuwe situatie. In de praktijk blijkt dan ook dat het veel jonge ouders niet lukt om alle veiligheidsadviezen op te volgen. Daarom bedacht VeiligheidNL de '4 van' adviezen: de vier belangrijkste preventieadviezen per thema. Het biedt concrete handvatten voor ouders, bestaat uit vier korte, krachtige en simpele adviezen met bij elk advies een afbeelding en VeiligheidNL als betrouwbare bron.

Wij maakten voor twaalf '4 van' adviezen de bijbehorende (bewegende) afbeeldingen én 10 vertalingen in het Engels, Frans, Russisch, Spaans, Somalisch, Turks, Tigrinya, Arabisch, Oekraïens en Farsi.

Diverse communicatiemiddelen
Diverse communicatiemiddelen

De nieuwe Veilig opgroeien aanpak

De '4 van' adviezen worden onder andere gebruikt in de 7 belangrijkste mijlpalen, die een belangrijk onderdeel vormen van de 'nieuwe Veilig opgroeien aanpak'. Deze is gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijke kennis, gedragsonderzoek en een behoeftepeiling onder diverse zorgprofessionals en ouders.

Ook hiervoor maakten wij diverse communicatiemiddelen, waaronder een animatie, de Veilig Opgroeien Uitvouwkaart, het Veilig Opgroeien Schema en diverse afbeeldingen en gifjes voor online gebruik.

Meer weten? CONTACT

Gerline den Hartog
0207008231
gerline@public-cinema.com
LinkedIn

VeiligheidNL

Veiligheid is niet per ongeluk
VeiligheidNL

Samen voor een veilige buurt. Doe jij al mee?

Een online social campagne om de Burgernetapp van de Politie onder de aandacht te brengen
Samen voor een veilige buurt. Doe jij al mee?
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons