Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

VeiligheidNL

Veiligheid is niet per ongeluk
VeiligheidNL
DESIGN & ANIMATIE
DESIGN & ANIMATIE

VeiligheidNL zet zich in voor een veiliger leven van mensen. Thema's hierbij zijn: kinderveiligheid, valpreventie, gezond gehoor, sportblessurepreventie en verkeersveiligheid. Wij hielpen bij doorontwikkeling van de nieuwe VeiligheidNL-huisstijl. VeiligheidNL publiceert veel data. We ontwikkelden daarom een infographicstijl waarbij de focus ligt op het verhaal achter de cijfers. We lichten de belangrijkste zaken uit en koppelen de juiste informatie voor een logisch verhaal.

“Public Cinema draagt creatieve oplossingen aan, werkt zelfstandig en professioneel en levert een uitstekend eindproduct binnen de gestelde kaders. Een aanrader voor een verscheidenheid aan communicatieactiviteiten.”
| VeiligheidNL
HUISSTIJLONTWIKKELING EN IMPLEMENTATIE
HUISSTIJLONTWIKKELING EN IMPLEMENTATIE

Voor VeiligheidNL hebben we een illustratie- en iconenstijl ontwikkeld. Deze hebben wij op diverse middelen toegepast. Van infographics, brochures, oefenmappen tot animaties. In alle middelen is de stijl herkenbaar en consistent doorgevoerd.

Meer weten? CONTACT

Nanda Borst
0207008231
nanda@public-cinema.com
LinkedIn

Alle communicatie in lijn met de maatschappelijke missie

Branding voor BNG Bank
Alle communicatie in lijn met de maatschappelijke missie

Salacia Solutions

Duurzaamheidsrapportages net zo toegankelijk maken als financiële rapportages
Salacia Solutions

Wetenschap toegankelijk maken voor iedereen

Social media content voor de publiekscampagne van de Nationale Wetenschapsagenda
Wetenschap toegankelijk maken voor iedereen
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons