Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Technologie is de oplossing voor zorg van de toekomst

Al 15 jaar brengt Medical Delta verschillende wetenschappelijke- en zorginstituten samen
Technologie is de oplossing voor zorg van de toekomst
VIDEO > REPORTAGE
VIDEO > REPORTAGE

De patiënt van de toekomst is hopelijk helemaal geen patiënt

Bij vooruitgang in de zorg zijn ontzettend veel organisaties, specialisten en instellingen nodig. Daarnaast hebben wetenschappelijke- en technologische innovaties veel tijd nodig om tot realisatie te komen. Met andere woorden: een film over Medical Delta kan over ontzettend veel gaan, want een organisatie als deze beweegt in veel kringen om mooi werk te leveren. Namelijk vooruitgang in de zorg. Maar waarom en vooral voor wie doet Medical Delta al hun werk? Voor de patiënt van nu en die van morgen. Zij vroeg ons dat in beeld te brengen in een corporate video.

PATIËNT IN BEELD

Focus op waar het echt om gaat

We hebben ervoor gekozen om een patiënt te volgen die technologische verbetering in de zorg van dichtbij meemaakt. Iemand die door een langdurige ziekte veel in en rondom het ziekenhuis te vinden is en dus verbetering aan den lijve ondervindt. Kimberley (30) heeft sinds haar geboorte een zeldzame hartafwijking en heeft in haar nog korte leven al vier open hartoperaties ondergaan. Zij moet nog steeds veel naar controle, maar dankzij ultrasound technologie kan zij makkelijk en snel onderzocht worden.

ANIMATIE

Het complete verhaal van Medical Delta

De video start met een stijlvolle animatie die uitlegt wat Medical Delta voor organisatie precies is. Met wie is het opgericht? Wie en welke organisaties zijn eraan verbonden? En niet onbelangrijk: hoe ziet de toekomst eruit? De zorg van de toekomst is namelijk een zorg die mensen langer gezond houdt, preventieve zorg levert en ziekenhuisbezoeken minimaliseert. Een duurzame zorg voor de toekomst. Het verhaal van Kimberley illustreert vervolgens de reden waarom Medical Delta doet wat het doet.

Meer weten? CONTACT

Joris Hendrikse
0207008231
jorishendrikse@public-cinema.com
LinkedIn

Meelopen met vloggende nieuwkomers

Videoserie ‘Een nieuw bestaan, een nieuwe baan’ voor Open Embassy
Meelopen met vloggende nieuwkomers

Een interactief jaarplan dat wél gelezen wordt

En een uitleg-animatie over het programma van ZE&GG
Een interactief jaarplan dat wél gelezen wordt

Wetenschap toegankelijk maken voor iedereen

Social media content voor de publiekscampagne van de Nationale Wetenschapsagenda
Wetenschap toegankelijk maken voor iedereen
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons