Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

JIM

Jouw Ingebrachte Mentor
JIM
COMMUNICATIE EN DESIGN
COMMUNICATIE EN DESIGN

Iedereen verdient een JIM

Kinderen, maar eigenlijk alle mensen, hebben wortels nodig om te groeien. Wortels houden je op je plaats en voeden je. Soms gaat het mis bij jongeren, met het gevolg dat ze geremd worden in hun groei. Hiervan hebben jongeren zelf last, maar hun omgeving vaak ook. Dat is het moment om aan de jongere te vragen of er iemand is die hij/zij vertrouwt, een zogenoemde mentor.

Dit is iemand die hen inspireert, energie geeft, dingen leert en zonodig ook een keer de waarheid kan zeggen. We halen jongeren niet uit hun habitat, maar bieden en stimuleren een stabielere groei. Dat is de JIM-aanpak, een aanpak die duidelijk werkt.

Innovatie met kinderen, en jongeren inspireren, omdat zij ons laten zien waar de toekomst naar toe gaat en wij hen kunnen helpen de toekomst te realiseren. Public-cinema weet dit te vertalen in diverse middelen.
Levi van Dam

Meer weten? CONTACT

Ruben Köster
+31 (0)6 470 922 11
ruben@public-cinema.com
LinkedIn

G-Moji

Prijswinnende wervingscampagne deelnemers G-Moji app
G-Moji

We Spark the World

Samen jongeren empoweren en mentaal sterker maken.
We Spark the World

Nationale Wetenschaps-agenda

Wetenschap toegankelijk maken voor iedereen
Nationale Wetenschapsagenda
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons