Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

We Spark the World

Samen jongeren empoweren en mentaal sterker maken.
We Spark the World
CAMPAGNE
CAMPAGNE

We Spark the World

Dankbaarheid is te trainen; dat is wetenschappelijk bewezen. Dankbaarheid voelen maakt je bovendien veerkrachtiger. Om dat besef over te brengen ontwikkelden we samen met wetenschappers en jongeren een Dankbaarheid Toolkit. Hierin zitten 4 leuke challenges die jongerenwerkers en docenten samen met jongeren in groepsverband kunnen doen. 🙏!

Jongeren kunnen de challenges, die ondersteund worden met wetenschaps- en inspiratievideo's, ook zelfstandig via de website doen. Op social media inspireren we hen om stil te staan bij dankbaarheid en dit vaker te delen.

Gratitude is an Attitude!

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat het trainen van dankbaarheid ervoor kan zorgen dat jij je gelukkiger voelt, je meer over hebt voor een ander, je minder druk maakt om spullen en je beter slaapt.
Lysanne te Brinke, Erasmus University Rotterdam
NOG MEER DANKBAARHEID
NOG MEER DANKBAARHEID

Gratitude in de klas en onze Gratitude Booth!

Op het ROC TOP in Amsterdam maakten we samen met jongeren een dankbaarheidsmuur, nadat zij in de klas met de Dankbaarheid Toolkit hadden gewerkt. Zie de video's hieronder.

Werk jij met jongeren en wil je ook een dankbaarheidsmuur maken? Of heb je een anders goed idee dat je met ons wilt bespreken? Mail dan naar wesparktheworld@public-cinema.com

In de zomer van 2022 staan we met onze zelfgemaakte Gratitude Booth op festivals om nog meer jongeren bewust te maken van de kracht van dankbaarheid. Lees er hier meer over.

We Spark the World is een initiatief van Public Cinema, Stichting JIM, Thrive Mentaal Gezond Amsterdam en SYNC Lab.

Meer weten? CONTACT

Ruben Köster
+31 (0)6 470 922 11
ruben@public-cinema.com
LinkedIn

Museon, One Planet

Kinderen laten nadenken over de betere wereld van morgen.
Museon, One Planet

G-Moji

Prijswinnende wervingscampagne deelnemers G-Moji app
G-Moji

BNG Bank

Alle communicatie in lijn met de maatschappelijke missie
BNG Bank
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons