Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Salacia Solutions

Duurzaamheidsrapportages net zo toegankelijk maken als financiële rapportages
Salacia Solutions
DESIGN & COMMUNICATIE
DESIGN & COMMUNICATIE

Start-up Salacia Solutions ondersteunt organisaties met ESG (Environmental, Social en Governmental) monitoring, management en reporting. Met hun innovatieve software maken zij de footprint van bedrijven real-time meet- én zichtbaar. Dit doen ze door gebruik te maken van bestaande financiële en operationele data.

IDENTITEIT & BRANDING
IDENTITEIT & BRANDING

Wij ontwikkelden een krachtige visuele identiteit waarmee Salacia haar verhaal en propositie inspirerend en effectief kan vertellen. Logo, kleurgebruik, vormentaal, illustratiestijl en corporate video helpen Salacia zich te onderscheiden van concurrenten. Stoer en een tikkeltje eigenwijs verwijst de golf naar de zee (Salacia is de echtgenote van Neptunus in de Romeinse mythologie) en datavisualisaties.

Meer weten? CONTACT

Victor Wollaert
+31 (0)6 155 034 67
victor@public-cinema.com
LinkedIn

Stichting Spinoza Lyceum

De kunst van het leren
Stichting Spinoza Lyceum

Land-ID

Strategisch ontwerpers voor gebieden in beweging
Land-ID

Museon, One Planet

Kinderen laten nadenken over de betere wereld van morgen.
Museon, One Planet
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons