Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Een visuele identiteit die past bij het ruimtelijk domein

Branding, concept en design voor Land-ID
Een visuele identiteit die past bij het ruimtelijk domein
IDENTITEIT EN BRANDING
IDENTITEIT EN BRANDING

Land-ID buigt zich over complexe ruimtelijke vraagstukken. De adviseurs kijken door de ogen van gebruikers en andere stakeholders naar de (potentie van) een gebied. Ze combineren beelden met hun eigen expertise en visie. Zo ontstaan breed gedragen visies en plannen met betrekking tot vraagstukken in het ruimtelijk domein. Hierbij is de weg ernaartoe even belangrijk als het eindresultaat. Public Cinema mocht de visuele identiteit ontwikkelen die ook op de website zichtbaar duidelijk zichtbaar is.

CONCEPT & DESIGN
CONCEPT & DESIGN

We creeërden een stijl die past bij de kernkwaliteiten van Land-ID, zoals strategisch meedenken met opdrachtgevers en het kunnen maken van een gedragen uitvoerbaar ontwerp zodat gebieden daadwerkelijk in beweging komen. Het logo is een heldere druppel (ruimtelijk domein) gecombineerd met transparante silhouetten over (project)fotografie. Het kleurenpalet combineert uitgesproken (geel) met aards/natuurlijk (grijs, groen). De typografie is rond en daardoor menselijk.

Meer weten? CONTACT

Gerline den Hartog
0207008231
gerline@public-cinema.com
LinkedIn

Salacia Solutions

Duurzaamheidsrapportages net zo toegankelijk maken als financiële rapportages
Salacia Solutions

Alle communicatie in lijn met de maatschappelijke missie

Branding voor BNG Bank
Alle communicatie in lijn met de maatschappelijke missie

Stichting Spinoza Lyceum

De kunst van het leren
Stichting Spinoza Lyceum
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons