Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Jaarlijks topwetenschappers in beeld brengen voor de Spinoza- en Stevinpremies

Portretvideo's van laureaten in opdracht van de NWO
Jaarlijks topwetenschappers in beeld brengen voor de Spinoza-  en Stevinpremies
VIDEO'S
VIDEO'S

Uitblinkers in hun vakgebied

Elk jaar reikt de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) Spinozapremies uit aan wetenschappers die uitblinken in hun vakgebied en naar internationale maatstaven tot de absolute top van de wetenschap behoren. De laureaten krijgen ieder 2,5 miljoen euro, te besteden aan wetenschappelijk onderzoek en activiteiten met betrekking tot kennisbenutting. Al sinds 2017 maken wij filmportretten van de wetenschappers die deze onderscheidingen krijgen.

ONZE AANPAK DOOR DE JAREN HEEN

De mens achter de wetenschapper

In de filmportretten lichten de wetenschappers hun onderzoek toe. In 2017 brachten we hen in beeld met hun mentor en in hun vrije tijd, zoals tijdens het sporten of muziek maken. Op die manier kreeg je als kijker ook ‘de mens achter de wetenschapper’ te zien en ontdekte je waar ze hun inspiratie vandaan haalden. Vanaf 2019 zijn we de focus meer gaan leggen op het onderzoek en maakten we ook teaser video’s voor de live uitreiking van de Spinozapremies. In 2021  en 2022 lieten we collega’s en familie aan het woord in ‘karakterschetsen’, om over de genomineerde wetenschapper te vertellen. Deze video’s werden op het podium vertoond tijdens de uitreiking.

Meer weten? CONTACT

Joris Hendrikse
0207008231
jorishendrikse@public-cinema.com
LinkedIn

Technologie is de oplossing voor zorg van de toekomst

Al 15 jaar brengt Medical Delta verschillende wetenschappelijke- en zorginstituten samen
Technologie is de oplossing voor zorg van de toekomst

Wetenschap toegankelijk maken voor iedereen

Social media content voor de publiekscampagne van de Nationale Wetenschapsagenda
Wetenschap toegankelijk maken voor iedereen
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons