Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Wat verandert er in het Nederlandse luchtruim?

Animaties over de herziening van het luchtruim voor Ministerie van IenW
Wat verandert er in het Nederlandse luchtruim?
DE VRAAG
DE VRAAG

Korte, informatieve animaties

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is bezig geweest met een herziening van het Nederlandse luchtruim. Er zouden een aantal veranderingen plaatsvinden in de manier waarop vliegtuigen vliegen. Om burgers mee te nemen in deze veranderingen wilden zij drie van deze veranderingen uitlichten in korte animaties.

ONZE AANPAK
ONZE AANPAK

Dichtbij de feitelijke verandering

Omdat er erg veel partijen bij dit project betrokken waren, was het een politiek complex verhaal dat vroeg om zorgvuldigheid in woord- en beeldgebruik. Neem bijvoorbeeld de manier waarop vliegtuigen straks dalen, met een lager motorvermogen. Dit zorgt voor minder geluid op de grond. Echter, hoeveel precies verschilt nog steeds per exact gebied. Daarom hebben we ervoor gekozen deze verandering te laten zien en horen vanuit de cockpit, waar we het dichtst bij de feitelijke verandering konden blijven. Qua stijl hebben we een schematische stijl gebruikt om de technische verandering uit te kunnen leggen, en een realistische stijl voor sfeer, het grotere plaatje en de context.

HET RESULTAAT
HET RESULTAAT

De kracht van duidelijke storyboards

Om tot een goed resultaat te komen hebben we rekening gehouden met voldoende feedbackrondes, waarbij diverse partijen konden meekijken. Duidelijke en uitgebreide storyboards gaven hen een goed beeld gaven van het uiteindelijke resultaat, waar zij inmiddels blij mee zijn.

Meer weten? CONTACT

Thijs Kasbergen
0207008231
thijs@public-cinema.com
LinkedIn

Het gesprek over synthetische kerosine op gang brengen met visuele middelen

Een visuele identiteit van een bijeenkomst en twee films voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Het gesprek over synthetische kerosine op gang brengen met visuele middelen
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons