Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Samen op zoek naar de impactmakers van morgen

Een online employer branding campagne voor BNG Bank
Samen op zoek naar de impactmakers van morgen
De vraag van BNG Bank
De vraag van BNG Bank

De Bankwereld draait alleen om geld? Think again.

Iets waar BNG Bank veel profijt van heeft, is het feit dat veel medewerkers lange tijd werkzaam zijn voor de bank. Deze betrokkenheid komt vaak voort uit de wens om maatschappelijk relevant werk te doen. Voor veel mensen is werken bij BNG Bank een bewuste keuze. Wij ontwikkelden het concept en diverse middelen om latent werkzoekenden te inspireren te gaan werken bij BNG Bank.

Onze aanpak

Impactmakers met de juiste mindset werven met behulp van storytelling en social media

In de oververhitte arbeidsmarkt is het moeilijker dan ooit om geschikte kandidaten te werven. Des te belangrijker is het om met goede beelden en copy te werken en de kracht van social media in te zetten.

Aan de hand van 5 persona's kon de werken-bij-website gevuld worden met aantrekkelijke content. We lieten foto's maken van deze vijf medewerkers met een verschillende functie. Door hen te interviewen schreven we blogs waarin hun drijfveren werden uitgelicht om bij de bank te komen werken, en waarin zij vertellen wat hen bevalt aan de baan. We maakten video's om de persoon achter de medewerker te laten zien én een overkoepelende video over werken bij BNG Bank.

Aan de hand van de foto's maakten we tientallen materialen in verschillende formaten voor social media advertenties (Google, YouTube, Facebook, Instagram en LinkedIn), met een call to action die geïnteresseerden naar een van deze blogs of de werken-bij-website leidden.

Meer weten? CONTACT

Dennis Molema
0207008231
dennis@public-cinema.com
LinkedIn
Locatie
Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
Contact
info@public-cinema.com
+31 (0)20 700 82 31
Volg ons