Social media strategie

Met behulp van sociale media kan je direct onder de aandacht van jouw doelgroep komen. Een duidelijke social media strategie is daarvoor onmisbaar.

Aanvragen WorkshopMeer informatie

Ruim 10 miljoen Nederlanders hebben op een sociaal medianetwerk een profiel. Als organisatie en professional liggen hier dan ook enorm veel kansen om jezelf en je organisatie goed te profileren en in contact te komen met je doelgroep. Maar dan heb je wel een social media strategie nodig.

Wat leer je?

In de opleiding ‘social media strategie’ leer je meer over de verschillende sociale media netwerken;

  • Welke zijn relevant voor jouw organisatie?
  • Hoe werken ze?
  • Welke doelgroep is er op te vinden?
  • Wat zijn de do’s en dont’s?

Daarbij kijken we wat voor jou of jouw organisatie de beste strategie is. We bedenken formats waarmee je strategisch en succesvol aan de slag gaat met sociale media.

Wat kun je na afloop?

Uiteindelijk heb je een duidelijke strategie ontwikkeld voor jouw sociale media kanalen. Je kunt o.a. antwoord geven op de volgende vragen: Wat is ervoor nodig? Wie gaat het uitrollen? Hoeveel tijd kost het? En wat is de Return On Investment?

Public Cinema Academy

De missie van Public Cinema Academy is om werknemers en organisaties te leren de kracht van beeld volledig te benutten. Een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en verbetering, presteert vaak optimaal én is klaar voor de toekomst.

Alle docenten van de Academy zijn ervaren en hoogopgeleide mediaprofessionals. En nog belangrijker: ze zijn allemaal specialist in de vertaalslag tussen inhoud en vorm, tussen analyse en creativiteit.

Ze begrijpen jouw organisatiecontext en vraagstukken. Zo garanderen we dat je alles wat je leert direct kan toepassen. Voor professionals, door professionals.

Datum:
op aanvraag

 
Duur:
één dagdeel van 9:00 – 13:00 uur / 1 dag van 9:00 tot 17:00

Aantal deelnemers:
Minimaal 4, maximaal 8

Locatie:
Incompany / Public Cinema Academy, Burgemeester de Vlugtlaan 125 in Amsterdam

Prijs:
Incompany training

Op aanvraag

Nu contact opnemen

Ruben Köster

Tel: 06-47092211
E-mail: ruben@public-cinema.com