Online branding

In Nederland zijn ruim 10 miljoen mensen actief op één of meerdere sociale media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram. Daarmee zijn sociale media een onmisbaar communicatiekanaal geworden voor iedere organisatie. Hoe haal je daar het meeste uit?

Aanvragen WorkshopMeer informatie

Voor iedere organisatie liggen er kansen om meer te doen met online branding. Zeker op sociale media. Maar welke doelgroepen zijn actief op welk kanaal? Hoe bereik je die? Wat zijn de do’s en don’ts per medium? En hoe kan je sociale media inzetten als onderdeel van een overkoepelende communicatie- of marketingstrategie? Die vragen komen allemaal aan bod.

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding geven we inzicht in de verschillende kanalen en doelgroepen. We analyseren het huidige sociale media gebruik van jouw organisatie en bekijken waar er nog branding kansen liggen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Welke sociale mediakanalen zijn er allemaal en wat is het verschil?
  • Op welke kanalen zit jouw doelgroep?
  • Hoe integreer je sociale media in je communicatie- of marketingplan?
  • Hoe bereik je meer personen?
  • Hoe maak je een goed bericht?
  • Goede voorbeelden uit de praktijk.
  • Inzicht in de tijdsbesteding aan sociale media.

Wat kun je na afloop?

Uiteindelijk heb je inzicht gekregen in hoe je sociale media kunt toepassen binnen jouw organisatie of bedrijf om je online branding te verbeteren. Je weet op welke kanalen jouw doelgroep zich bevindt en hoe je die kunt bereiken.

Public Cinema Academy

De missie van Public Cinema Academy is om werknemers en organisaties te leren de kracht van beeld volledig te benutten. Een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en verbetering, presteert vaak optimaal én is klaar voor de toekomst.

Alle docenten van de Academy zijn ervaren en hoogopgeleide mediaprofessionals. En nog belangrijker: ze zijn allemaal specialist in de vertaalslag tussen inhoud en vorm, tussen analyse en creativiteit.

Ze begrijpen jouw organisatiecontext en vraagstukken. Zo garanderen we dat je alles wat je leert direct kan toepassen. Voor professionals, door professionals.

Datum:
op aanvraag

 
Duur:
één dagdeel van 9:00 – 13:00 uur / 1 dag van 9:00 tot 17:00

Aantal deelnemers:
Minimaal 4, maximaal 8

Locatie:
Incompany / Public Cinema Academy, Burgemeester de Vlugtlaan 125 in Amsterdam

Prijs:
Incompany training

Op aanvraag

Nu contact opnemen

Ruben Köster

Tel: 06-47092211
E-mail: ruben@public-cinema.com