Garage2020 wilde de website Borroo.nl een update geven. Borroo is een uitleenwebsite voor robots in de jeugdzorg, dat nog geheel in de conceptfase zat. De robots moesten ieder een eigen pagina krijgen. Per robot is nu te zien voor welke doelgroep en toepassing ze het meest geschikt zijn.

Uitdaging

Aanpak

Product

Projectmanager

UITDAGING

Public Cinema ging de uitdaging aan om de robots niet statisch in beeld te brengen. Als oplossing hebben we meerdere foto’s gemaakt die samen één beeld vormen. Deze afbeelding kan alle kanten uit geroteerd worden, waardoor de robots driedimentionaal bekeken kunnen worden. 

AANPAK

We begonnen met een brainstormsessie met de opdrachtgever. Daar kwam uit dat we dit project het beste in sprints konden aanpakken. De eerste paar sprints gingen over wireframing: het UX design op zijn plek zetten. Daarna hebben we de vormgeving uitgewerkt en alle foto’s voor op de website gemaakt. Het invullen van de website heeft Garage2020 zelf gedaan na een korte training van de back-end van de website.

PRODUCT

Klik op de afbeelding hieronder om de verschillende robots en de website van Borroo te bekijken.

PROJECTMANAGER: MARIJE DUDINK

foto-marije-rond

Marije is geboren met een potlood in haar hand. Dat bracht haar vanuit de kop van Noord-Holland naar Amsterdam, om daar de opleiding Communication and Multimedia Design te volgen. Bij Public Cinema is er weinig dat ze niet doet. Animeren, monteren, storyboards en strakke designs: deze duizendpoot staat overal voor klaar. De illustraties bij alle medewerkers op de site? Ook van haar hand!

marije@public-cinema.com
020-7008231

Bekijk hier meer projecten over de zorg: