Beheer videokanaal

Video is ‘booming’: 11,5 miljoen Nederlanders maken gebruik van YouTube, waarvan meer dan 1,5 miljoen dagelijks. Daarom is het hebben van een YouTube-kanaal of Online Video Platform (OVP) belangrijk voor een organisatie of bedrijf.

Aanvragen WorkshopMeer informatie

Communiceren met video neemt alleen maar toe. Wil je meer mensen informeren, engagement creëren, meer conversie of service richting klanten uit je video halen? Als organisatie of bedrijf kun je met een videokanaal een grote doelgroep aanspreken en betrekken bij jouw verhaal. Maar wanneer kies je nu voor YouTube en wanneer voor een eigen OVP?

Wat leer je?

We leren je de verschillen tussen een YouTube-kanaal en een eigen OVP. Wat zijn de voor- en nadelen ten opzichte van elkaar? Daarbij kijken we goed hoe jouw organisatie video inzet en welke doelen je daarbij hebt. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat kan je met een eigen OVP, wat niet bij YouTube kan?
  • Wat zijn de kosten van een eigen OVP?
  • Hoe zet je een YouTube-kanaal op en richt je het in?
  • Hoe werken ‘analytics’ en wat kun je er allemaal aan aflezen?
  • Hoe voeg je tags toe voor SEO en om te ordenen?
  • Hoe voeg je ‘connotations’ toe?
  • Ondertiteling plaatsen bij je video’s.

Wat kun je na afloop?

Uiteindelijk heb je een idee welk soort videokanaal het beste past bij jouw organisatie of bedrijf. Je weet hoe je er optimaal gebruik van maakt in je communicatie.

Public Cinema Academy

De missie van Public Cinema Academy is om werknemers en organisaties te leren de kracht van beeld volledig te benutten. Een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en verbetering, presteert vaak optimaal én is klaar voor de toekomst.

Alle docenten van de Academy zijn ervaren en hoogopgeleide mediaprofessionals. En nog belangrijker: ze zijn allemaal specialist in de vertaalslag tussen inhoud en vorm, tussen analyse en creativiteit.

Ze begrijpen jouw organisatiecontext en vraagstukken. Zo garanderen we dat je alles wat je leert direct kan toepassen. Voor professionals, door professionals.

Datum:
op aanvraag

 
Duur:
één dagdeel van 9:00 – 13:00 uur / 1 dag van 9:00 tot 17:00

Aantal deelnemers:
Minimaal 4, maximaal 8

Locatie:
Incompany / Public Cinema Academy, Burgemeester de Vlugtlaan 125 in Amsterdam

Prijs:
Incompany training

Op aanvraag

Nu contact opnemen

Ruben Köster

Tel: 06-47092211
E-mail: ruben@public-cinema.com