Doe meer met beeld

Waar wil je mee aan de slag? Zorgen dat je boodschap beter blijft hangen? Productievere bijeenkomsten houden? Creatievere oplossingen bedenken voor jouw organisatievraagstukken? Dit en nog veel meer leer je bij de Public Cinema Academy.

OpleidingenContact

Iedereen heeft een specifieke leerbehoefte. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod samengesteld van uiteenlopende opleidingen. Hieronder vind je een overzicht, met uitgebreide specifieke informatie per opleiding.

Heb je advies nodig om de juiste opleiding te kiezen? Wil je een combinatie van opleidingen volgen? Of wil je meer informatie over een bepaalde opleiding? Neem dan nu contact met ons op.

Infographics maken

Zakelijk tekenen

Procesvisualisatie

Animatiefilm

Whiteboard animatie maken

Podcast maken

Storytelling

Visuele presentatie

Presenteren (voor de camera)

Mediatraining

Beheer videokanaal

Social media strategie

Online branding

Monteren gevorderd

Monteren basis

Promotiefilm

Vloggen

Filmen gevorderd

Filmen basis

Zakelijk filmen met je smartphone

Wil je meer informatie of over onze opleidingen of even overleggen? Dan kan je altijd even bellen of mailen met Ruben. Samen kunnen jullie bepalen hoe de opleiding het beste aansluit bij de specifieke leerbehoefte van jullie organisatie.

ruben@public-cinema.com
06-47092211
Ervaring van anderen met onze opleidingen

Public Cinema is echt een organisatie die met je meedenkt. Ze denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. We hebben veel geleerd over het filmen en en monteren. De manier waarop er werd les gegeven, de afwisseling tussen pratkijk en theorie was erg prettig.

Melvin van AlemAMP logistics

We hebben veel geleerd over het filmen met de iPad. Want zijn de mogelijkheden en wat zijn de beperkingen wanneer je gaat filmen met een iPad. De manier waarop werd les gegeven, de afwisseling tussen praktijk en theorie was erg prettig.

Sylvia LontGemeentelijke ombudsman

De workshop bij Public Cinema Academy was professioneel en tegelijkertijd ontspannen. Ik heb een goede indruk gekregen over hoe ik overkom op beeld, en hoe ik dat concreet kon verbeteren. Daarnaast was er sprake van een gezonde mix tussen praktijk en theorie. Ik kijk hierdoor nu zelf ook heel anders naar vlogs en naar de manier waarop je met beelden een boodschap kan overbrengen. De opnamedag zelf verliep ook in goede sfeer. Mede dankzij de medewerkers van Public Cinema Academy stond ik zelfverzekerd voor de camera. Hun enthousiasme voor beeld werkt echt aanstekelijk. De vlogs hebben veel positieve reacties opgeleverd vanuit andere gemeenten, en dat was natuurlijk ook precies waar het voor bedoeld was!

Maureen de HondGemeente Rotterdam