Consultancy

Onze consultants zijn snelle denkers met een scherp luisterend oor: jouw partner in complexe maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Communicatie

Vakkundig geplande campagnes en projectcommunicatie op basis van een veelzijdige mediamix, met gevoel voor boodschap en doelgroep.

Creatie

Veelzijdige teams van goed op elkaar ingespeelde, creatieve professionals leveren meeslepende producties die verrassen, boeien en helderheid brengen.
Wat we doen

Meld je aan voor onze kennissessies

Kennissessie
Kennissessie

WCAG, wat moet je ermee?

Veel digitale communicatiemiddelen zijn lastig of helemaal niet toegankelijk voor mensen met een beperking of mensen die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen. Dat is een probleem, want we willen dat iedereen digitaal mee kan doen. 

Als jij betrokken bent bij het maken van media en communicatiemiddelen, is het dus belangrijk om te weten hoe je een digitaal toegankelijk middel maakt.

Daarom organiseerden we op 30 maart een online kennissessie. Projectmanager Elien nam de deelnemers in 45 minuten mee in de wereld van WCAG.

  Kon je er niet bij zijn?

  Stuur dan een mail naar Elien. Dan stuurt ze je een link naar de video-opname.

  Wil je op de hoogte blijven van andere kennissessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de pop-up balk die in je beeld verschijnt.

  Locatie
  Burgemeester de Vlugtlaan 125,1063 BJ, Amsterdam
  Contact
  info@public-cinema.com
  +31 (0)20 700 82 31
  Volg ons