IJzersterke professionals

Tijdelijke communicatiecapaciteit

Behoefte aan tijdelijke communicatiecapaciteit? Vanwege verlof, ziekte of zwangerschap? Of gewoon omdat je graag een ijzersterke communicatieprofessional in huis haalt die van de laatste trends op de hoogte is? Dan ben je bij Public Cinema aan het juiste adres. Wij leveren tijdelijke communicatiecapaciteit in verschillende vormen. Van 4 uur tot 4 dagen per week. Voor een korte of langere periode. Van jonge frisse blikken tot senior professionals met 15 jaar ervaring.

Benieuwd wat we jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan nu contact op.

Uniek profielUniek profielondersteuningondersteuningmatchmatch

Ons unieke profiel

Al onze communicatieprofessionals:

  • Zijn analytisch én creatief: ze zetten graag hun tanden in complexe vraagstukken om deze te vertalen naar creatieve visuele communicatiemiddelen
  • Hebben een strategische blik én een hands-on mentality
  • Zijn niet alleen ‘digital native’ maar ook ‘visual native’: ze begrijpen beeld, hét communicatiemiddel van deze tijd, als geen ander.
  • Koesteren liefde voor het vak en zijn zeer maatschappelijk betrokken

Bij Public Cinema werken we nooit met een inspanningsverplichting, maar áltijd met een resultaatverplichting. En als het resultaat ‘output’ is, dan vinden we zelfs dat nog niet genoeg. Wij gaan voor impact.

Meer impact realiseren?Meer impact realiseren?

1 communicatieprofessional, 20 collega’s aan ondersteuning

Alleen bij Public Cinema haal je met één communicatieprofessional tegelijk een wereld aan expertise in huis. Onze communicatieprofessionals maken namelijk gebruik van de kennis, ervaring en expertise van hun 20 collega’s uit het team van Public Cinema. In dat team zitten campagnestrategen, marketeers, regisseurs, redacteurs, ontwerpers, illustratoren, animatoren, visueel verslagleggers en tal van andere disciplines.

Onze communicatieprofessionals doen veel zelf. Zo adviseren ze bijvoorbeeld over een communicatiestrategie, managen ze een project, schrijven een filmscript of maken een schets voor een infographic. Zodra er specialistische kennis nodig is of een communicatiemiddel moet worden gemaakt, schakelen ze een collega in. Je hebt dus nooit meer een apart ontwerpbureau, videoproductiebedrijf, tekstschrijver of visueel verslaglegger nodig. Bijzonder efficiënt, met de beste resultaten.

Match behoefte en professional

We begrijpen dat er communicatievraagstukken zijn in alle soorten en maten. Strategisch of operationeel? Intern of extern? Een specifiek inhoudelijk onderwerp? Daarom gaan we graag met je in gesprek, om te kijken of we in jouw behoefte kunnen voorzien met een van onze communicatieprofessionals.

Afspraak inplannen?Afspraak inplannen?

PETER KASBERGEN

Peter is bestuurskundige, politicoloog en filosoof. Als directeur van Public Cinema specialiseert hij zich in de vertaalslag tussen complexe vraagstukken en creatieve visualisatie. Daarnaast schrijft hij regelmatig mee aan boeken, artikelen, blogs en onderwijsmateriaal over vraagstukken in de publieke sector.

Fun fact: Peter knipt al jaren zijn eigen haar en koopt al zijn kleding tweedehands.

peter@public-cinema.com
06-28508948